Mi-am activat noul card de loialitate Lukoil

Am descoperit noul card (cel roșu) lukoil în ultima săptamână a lunii octombrie, prin 2018.

Despre programul de fidelizare

Programul de fidelizare lukoil a fost lansat în iunie 2013. Tot ce trebuie să faci pentru a intra in programul de fidelizare este sa ceri cardul de loialitate de la orice stație de distribuție carburanti LUKOIL.

În plus, pentru activarea cardului lukoil intra pe https://www.club-lukoil.ro/ și urmează instrucțiunile pentru activare. La activarea cardului de loialitate Lukoil primești 50 de puncte cadou. Atenție: înregistrarea trebuie facută în maxim 30 de zile de la înregistrarea primei tranzacții pe cardul de fidelizare, altfel cardul ar putea fi anulat.

Pentru înregistrarea cardului este nevoie să introduci numărul cardului, un număr de telefon valid, numele si prenumele tau.

Atunci când introduci numărul cardului, primele 10 numere sunt deja completate, v-a trebui să introduci restul de 9 numere. Este posibil ca pentru înregistrare sa ai nevoie si de o adresă de email validă (dacă imi amintesc bine, am primit pe email un link pentru confirmarea înregistrării. Dacă nu gasești email-ul in inbox, verifică si folder-ul spam al email-ului tău).

Update 10 decembrie 2020: este posibil ca procesul de activare sa fi fost schimbat, si nu sa fie necesara o adresa de email, iar codul de activare il primesti prin sms.

Cum se acordă puncte pe cardul Lukoil

Cu cardul de fidelizare LUKOIL aduni puncte la fiecare tranzacție (pentru asta trebuie sa prezinți cardul înainte de efectuarea plații). Astfel, vei primi 1 punct la fiecare 20 de lei cheltuiți.

PROMO: Cumpără cu reducere de 3% pe quickmobile.ro
Adaugă codul QUICK5149 la coșul cumpărăturilor tale de pe quickmobile.ro și obții 3% reducere
.

În plus, dacă alimentezi in primele 7 zile ale lunii calendaristice în curs, acumulezi puncte bonus in funcție de numărul de puncte acumulate in luna calendaristică precedenta. Astfel:

Folosirea punctelor acumulate pe cardul Lukoil

Punctele acumulate pe cardul Lukoil pot fi folosite doar pentru achiziția de carburanți. Pentru a utiliza punctele acumulate trebuie să ai cel putin 10 puncte pe cardul de fidelizare – fiecare 10 puncte corespunzând valorii de 1 leu.

Avantajele Cardului Lukoil

 • primești 1 punct la fiecare 20 de lei cheltuiți in benzinăriile Lukoil;
 • punctele acumulate pot fi utilizate la achiziția de carburanți;
 • valoarea unui punct este de 10 bani;
 • în plus, primești puncte bonus in primele 7 zile ale lunii, în funcție de numărul de puncte acumulate în luna calendaristică precedentă.

18 comentarii

 1. Buna ziua ! Cum ati reusit sa activati noul card?

  1. Author

   Trebuie introdus numarul dupa 7594446901 (aceste cifre sunt completat automat de sistem).

 2. Am intrat am scris codul care l-am primit și am completat toate rubricile și îmi spune la parola că trebuie să fie minim 8 caractere , obligatoriu cifra mare un număr și am scris și la final îmi spune sa completez toate rubricile desi nu au rămas neconpletate.
  Nu îl înregistrează noul card.

 3. Nu stiu
  Pentru ce nu pót sa termin activites cardului.

 4. Mai am un pic și cere și ADN și tot nu reușesc să activez plasticu ăsta.

 5. Sunt foarte mulțumit pina in prezent de serviciile oferite de compania lukoil și nu tine deci sa va mulțumesc

 6. nu inteleg-imi cere parola,care parola sa o dau ?

 7. nu inteleg. Imi cere parola. Care parola ?.

 8. In toate statiile de alimentare se precizeaza ca in zilele de sambata si duminca pretul benzinei de 98 este la pretul celei de 95 daca prezinti cardul de fidelitate. In ziua de 5.05.2019 am alimentat de la benzinaria din Sinnicoara ,com Apahida (statie modernizata recent) si am prezentat cardul de fidelitate dar spre stupoarea mea am constatat ca nu am beneficiat de nici o reducere pe bonu de plata.Concret am platit suma indicata de pompa ? Ma intreb este doar o reclama falsa sau casierii de serviciu nu si-au facut datoria.

  1. Author

   Nu mi s-a intamplat niciodata pana acum.
   Poate erau parteneri.

 9. SUNT LA AL TREILEA CARD SUNT FACUTE SĂ NU SE POATĂ ACTIVA MI-A CERUT DE ȘAPTE ORI PAROLA ȘI MĂ TOT RESPINGE SISTEMUL LOR IDIOT !!!

  1. Asa patesc si eu. Am facut cerere de inlocuire , m-au anuntat ca vechiul card este blocat si nu pot activa noul card pentru ca apare cel vechi inregistrat pe numarul meu de telefon. Normal trebuia anulat acest lucru.
 10. Am reusit sa activez cardul Lukoil………nu este greu dacă urmezi pasi care sunt trecuți pe pliant..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.