Am aplicat pentru programul de afiliere quickmobile

In urma cu o saptamana cautam niste senzori pentru masurarea calitatii aerului si asa am ajuns pe siteul quickmobile.ro, unde am aflat despre programul lor de afiliere la care am aplicat si eu.

Despre ce este vorba

Programul de afiliere de la Quickmobile este lansat sub sloganul

WIN-WIN: Fii mai smart decat mobilul tau!

Prin programul de afiliat de la quick mobile castigi la fiecare comanda facuta de prietenii tai, iar ei la randul lor primesc (prin intermediul coldului tau de afiliat) o extra-reduce la produsul achizitionat.

Castigul tau din afiliere il poti folosi pentru a cumpara produse de pe siteul quickmobile, sau poti incasa banii (probabil in contul tau bancar).

Cum functioneaza programul

Extras de pe pagina de afiliere a quickmobile.ro

Te inscrii in programul nostru de Afiliere Quickmobile, iar echipa noastra iti aproba cererea. Primesti pe mail un cod alocat special tie. Dai codul mai departe prietenilor si followerilor tai, iar ei vor beneficia de o extra-reducere la toate produsele disponibile pe site-ul nostru. In acelasi timp, ti se va adauga in contul Quickmobile un castig pentru fiecare comanda realizata cu codul tau, castig confirmat daca o comanda este finalizata si nereturnata.

Voucher-ul nu poate fi folosit daca ai in cos produse aflate la precomanda.

Iar daca vrei sa stii mai multe despre programul de afiliere, acceseaza direct pagina pe quickmobile.ro

Update (27 aprilie 2020): Astazi am fost acceptat in programul de afiliere al quickmobile. Pentru o reducere de 3% din valoarea finala a comenzii foloseste codul QUICK5149 inainte de a finaliza comanda.

La fiecare comanda pe quickmobile.ro foloseste codul QUICK5149

3 comentarii


  1. ai primit vreun leu de la qm? sunte sute de “afiliati” cu pagube de peste 1 mie euro fiecare…te poti alatura lor intr-un proces importiva qm….

    1. Author

      Am două comisioane în așteptare din 29 noiembrie. Trebuie să le scriu să văd care este treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.