Castiga din afiliere cu profitshare

In urma cu 6 luni m-am inscris in programul de afiliere al celor de la quickmobile (de fiecare data cand faci cumparaturi pe site-ul quickmobile.ro foloseste codul QUICK5149 pentru o reduce suplimentara de 3%).

Astazi vreau sa scriu cateva cuvinte despre programul de afiliere de la profitshare, probabil cea mai mare retea de afiliere din Romania. Daca nu esti familiarizat cu notiunea de markering online poti afla mai multe aici.

Ce este profitshare.ro si cum functioneaza?

Profitshare este o retea de marketing afiliat care se adreseaza proprietarilor de site sau bloggerilor, si in general persoanele active in mediul online si care vor sa castige bani promovand diferite produse. Profitshare a fost lansat in 2009 ca program de afiliere al magazinului online emag.ro si a functionat asa pana in anul 2013 cand a fost preluat de agentia Conversion si a devenit o platforma de marketing deschisa oricarui magazin online. In afara de Romania, profitshare mai opereaza in Bulgaria si Ungaria.

Ideea este urmatoarea: tu, ca si proprietar de site / blogger promovezi produsele advertiser-ilor inscrisi in reteaua profitshare, iar atunci cand cineva cumpara prin intermediul link-ului promovat de tine primesti un procent din suma. In functie de advertiser procentul poate varia intre 1% si 20%, in functie de politica magazinului (advertiser-ul) pe care il promovezi.

In prezent, reteaua profitshare are 177 de advertiseri.

Care sunt cei mai mari advetiseri din profitshare?

Probabil cei mai mai advertiseri, sau cel putin cei mai cunoscuti, care sunt in profitshare sunt flanco si emag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.