Am înregistrat primul comision ca afiliat Altex

Am aflat despre programul de afiliere de la Altex la începutul lunii, în timp ce pregăteam câteva articole despre black friday.

Înscrierea în programul de afiliere al celor de la Altex se face foare usor, prin crearea unui cont online pe pagina https://afiliere.altex.ro/. Crearea contului durează câteva minute, iar site-ul tău este aprobat in maxim 24 de ore (dacă corespunde profilului).

Cum funcționează programul de afiliere de la Altex

La fel, ca și în cazul celorlalte programe de afiliere despre care am mai vorbit, ți se pun la dispoziție o serie de instrumente de promovare pe care le găsești în contul tău de afiliat.

Pragul minim pentru încasarea veniturilor din programul de afiliere Altex este de 100 de lei, si se efectuează în fiecare luna. În cazul în care într-o luna nu atingi pragul minim, suma este reportată pentru luna următoare.

Valoare comisionului oferit de către Altex este de 1%, iar perioada de recurență este de 15 zile.

Printre instrumentele de promovare puse, de către Altex, la dispoziția afiliatului sunt bannere si link-uri generate, plus altele. Dacă vrei sa afli mai multe despre acest program de afiliere citește aici.

Update la programul de afiliere Altex

Cei de la Altex au anunțat ca începând cu data de 6 ianuarie 2021 programul de afiliere Altex se v-a închide, iar instrumentele nu vor mai fi active pentru înregistrare de comisioane.

3 comentarii


  1. Altex afiliere. O mizerie cu iz de tepe pentru bloggerii din Romania.

    Dupa ce au anulat comisioane pe motive ca “nu pot verifica daca comenzile online s-au ridicat din magazin”, au inchis platforma si au blocat banii afiliatilor acolo.

    Niste mizerabili si sper ca toti bloggerii sa le faca anti-reclama pe care o merita.

    1. Author

      da, Ada, și din păcate nu sunt primii și nu vor fi nici ultimii care procedează așa. Cu afilierea de la altex s-a făcut mult tam-tam în mediul online pentru că sunt cunoscuți iar așteptările au fost mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.