Cardul de Fidelizare de la Rompetrol Go

Câștigă din mers
Strânge puncte cu telefonul, la fiecare tranzacție și transformă-le în produse oricând ajungi în stațiile Rompletrol.

Am povestit în acest post că folosesc cardul de fidelizare de la Lukoil. Recent am aflat că există cardul de fidelizare Rompetrol Go prin care aduni puncte in stațiile Rompetrol Go.

PROMO: Cumpără cu reducere de 3% pe quickmobile.ro
Adaugă codul QUICK5149 la coșul cumpărăturilor tale de pe quickmobile.ro și obții 3% reducere
.

Cu cardul Rompetrol Go acumulezi puncte la fiecare tranzacție efectuată în stațiile Rompetrol, iar pentru achizițiile de carburant poți acumula până la maxim 300 de puncte lunar. Punctele Rompetrol Go au o valabilitate de 2 ani de la momentul câștigării lor.

Pentru mai multe detalii despre cardul fizic, sau virtual Rompetrol Go accesează acesta pagina.

2 comentarii

  1. De ce in Curtea de Argeș de când s-a scumpit benzina , adică o lunasi ceva ,cardul de fidelizare nu mai funcționează ????!!!!!Voi anunța la ANPC și pe toti care ne reprezintă sa i-a măsuri și voi depune și in instanța o plângere .Nu este posibil sa faceți acest abuz ca nu se poate repara după atâtea luni .Oricum am renunțat sa mai alimentez aici și foarte mulți prieteni au ales alta benzinărie .Ne furați pe fata așa ca nu o sa mai aveți nici încasări ca înainte .Daca voi ne ignorați și noi va OCOLIM Deși nu cred ca veți câștiga din pierderile pe care-o sa le aveți dacă vom renunța cât mai mulți la voi și mergem la PETROM. Următoarea alimentare o sa va surprindă ……

    1. Author

      vezi la ei pe site, ca acolo poti obtine un raspuns oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.