person with toy airplane on world map

Am găsit cele mai bune hărți răzuibile

Vă amintiți lozurile răzuibile care au apărut cu mulți ani în urmă, și pe care le răzuiam cu o monedă la chioșcurile de ziare? Ei bine, în lumea modernă au apărut hărțile de călătorie răzuibile.

Care este ideea cu hărțile răzuibile?

Hărțile răzuibile se aseamană foarte mult cu hărțile tradiționale folosite în scoală la orele de geografie sau istorie. Ele sunt acoperite cu o peliculă răzuibilă (de obicei de culoare aurie) care poate fi îndepartată cu o monedă. Odată ce o zonă de pe hartă este razuită, încep să apară forme de relief (munți, câmpii, lacuri sau râuri).

Ideea de bază este să răzuiești zonele pe care le-ai vizitat.

Astfel, harta răzuită devine un jurnal de călătorie, un tablou care stă mărturie că ai început să cucerești lumea. Fiecare zonă răzuită pe hartă spune: am fost acolo!

În afară de asta, o hartă răzuibilă este cadoul perfect pentru aproape oricine, în special pentru pasionații de călătorie. Iar pentru cei care au copii mici, o hartă răzuibilă poate reprezenta un mod interactiv de a-i învăța despre formele de relief si geografia României (în cazul în care alegi această hartă razuibilă a României).

Iar dacă planurile tale de călătorie includ vizite în Europa, sau pe alte continente poți alege una dintre aceste hărți răzuibile.

Cum agăți o hartă răzibilă?

Hărțile răzuibile pot fi agățate pe perete folosind o rama tradițională, o ramă magnetică hang, sau un foamboard adeziv precum cel folosit în cazul puzzle-urilor de dimensiuni mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *