Pokemon GO – Cum să evoluezi pe Eevee

În termeni de evoluție, Eevee este probabil cel mai complex pokemon din jocul Pokemon GO. La momentul când am început să scriu acest articol (ianuarie 2021) există 7 forme în care Eevee poate evolua:

 • Vaporeon (generația 1);
 • Flareon (generația 1)
 • Jolteon (generația 1)
 • Espeon (generația 2)
 • Umbreon (generația 2)
 • Glaceon (generația 4)
 • Leafeon (generația 4)

Și așteptăm introducerea în joc a unei noi forme pentru evoluție: Sylveon. Când aceata se va întâmpla revin cu un update la finalul articolului.

Evident, ca să evoluezi pe Eevee este la fel de simplu cum ai evolua orice alt pokemon: apeși butonul de evolve, iar magia are loc. Puțin mai greu este să controlezi în ceea ce va evolua, iar peste asta am scris acest mic ghid.

Evoluează Eevee în Vaporeon, Flareon sau Jolteon

Pentru ca Eevee să evolueze în Vaporen, Flareon sau Jolteon există un truc foarte simplu care implică schimbarea numelui pokemonului înainte să apeși butonul pentru evolve. Acestea sunt

 • pentru ca Eevee să evolueze în Vaporeon redenumește-l iîn Rainer;
 • pentru ca Eevee să evolueze în Flareon redenumește-l în Pyro;
 • pentru ca Eevee să evolueze în Jolteon redenumește-l în Sparky.

Vestea proastă este că acest truc funcționează o singură dată, și o dată folosit nu vei mai avea cum să controlezi evoluțiile lui Eevee în Vaporeon, Flareon sau Jolteon.

Evoluează pe Eevee în Espreon sau Umbreon

Există și aici trucul cu schimbatul numelui și avem:

 • pentru ca Eevee să evolueze în Espeon redenumește-l în Sakura;
 • pentru ca Eevee să evolueze în Umbreon redenumește-l în Tamao.

La fel cum este cazul precedentelor forme, trucul funcționează o singură dată, dar aici lucrurile sunt mai bune. Dacă vrei să evoluezi pe Eevee într-un Espeon sau Umbreon este destul de ușor, doar că de data aceasta durează și trebuie să depui ceva mai mult efort. Tot ce trebuie să faci este să-l adaugi pe Eevee la buddy și să mergi cu el 10 km, după care îl evoluezi conform schemei de mai jos:

 • dacă vrei ca Eevee să evolueze în Espeon, evoluează-l ziua;
 • dacă vrei ca Eevee să evolueze în Umbreon, evoluează-l noaptea.

Vei ști dacă evoluează în Espeon sau Umbreon pentru că apare poza corespunzătoare pe butonul de evolve. ATENȚIE: pentru ca trucul să funcționeze, pokemonul trebuie să ramână la buddy în timpul evoluției.

Evolueaza pe Eevee in Glaceon sau Leafeon

În cazul lui Glaceon si Leafeon, trucul cu numele este următorul:

 • pentru ca Eevee să evolueze în Glaceon redenumește-l în Rea;
 • pentru ca Eevee să evolueze în Leafeon redenumește-l în Linnea.

În afara de asta, nici evoluțiile lui Glaceon sau Leafeon nu sunt greu de obținut. Trebuie să folosești Glacial Lure Module (pentru Glaceon) și Mossy Lure Module (pentru Leafeon). Ca să poți folosi modulele lure trebuie sa fii lângă un pokestop și să evoluezi pe Eevee atunci când modulul este activ. Notă: înainte să evoluezi verifică poza de pe butonul de evolve ca să vezi în ce urmează să evolueze Eevee. Dacă vezi în continuare ? (semnul întrebării) ceva nu merge bine și probabil nu ești în raza de acoperire a modulului lure.

Dacă nu deții unul dintre aceste module, îl poți cumpăra de la magazinul din joc. Și pentru că tot veni vorba de magazinul din joc, mai găsești acolo și un al treilea modul lure: Magnetic Lure Module.

Câteva cuvinte despre cele 3 module lure

Glacial Lure Module este un modul care atrage pokemoni de apă (en. water) și gheață (en. ice). În afară de asta el poate fi folosit pentru a evolua pe Eevee în Glaceon.

Mossy Lure Module este un modul care atrage pokemoni de tip insecte (en. bug), iarbă (en. grass) și otravă (en. poison). În afară de asta el poate fi folosit pentru a evolua Eevee în Leafeon.

Magnetic Lure Module este un modul care atrage pokemoni de tip electric (en. electric), oțel (en. steel) și piatră (en. rock). În afară de asta el poate fi folosit pentru a evolua Magneton în Magnezone și Nosepass în Probopass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.