Câteva idei pentru webcam

Cu pandemia de COVID care ne-a lovit anul trecut, și pentru că toate ședințele se țin acum online, iar șefii și colegii de la muncă cer video în timpul ședințelor este nevoie să ai un webcam extern pentru mai multă calitate video. Am studiat puțin care sunt cele mai bune 3 webcam-uri pentru computer.

Logitech Brio 4k si Logitech Brio 4k Stream Edition

Logitech Brio este o cameră 4k cu rezoluție video 4096 x 2160 și cu un zoom digital de 5x. Cu un preț situat în jurul sumei de 850 de lei este, probabil, una dintre cele mai avansate camere pentru conferințe web.

Versiunea Stream Edition este ceva mai scumpă, pentru că vine într-un ambalaj premium + cu subscripție pentru un oarecare serviciu online de streaming. În rest este aceeași cameră web. Recomand Logitech Brio 4k.

Hikvision DS-U18

Cu o calitate similară, microfon încorporat, interfata USB-C, o calitate video 4k la o rezoluție de 3840 x 2160 și un preț sub 500 de lei, Hikvision DS-U18 este o alternativă mai ieftină decât Logitech Brio.

Avantajul acestei camere fatață de Brio ar putea fi faptul că are două microfoane încorporate (se pot observa și în imaginea de mai sus).

BabyToy CX-W10 Pro

Cea de-a treia cameră care mi-a atras atenția este BabyToy CX-W10 Pro care acum se găsește la reducere, la un preț de aproximativ 160 de lei. Este o cameră de buget, în comparație cu precedentele două și vine cu o interfață de conectare USB 2.0.

În afară de prețul scăzut, un alt avantaj al acestei camere este că beneficiază de reglaj stanga-dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.