toy wrapping

Pentru Moș Crăciun: idei de cadouri pentru copii

Vine, vine Moș Crăciun,
Cu cadouri multe la copii cuminți.

Pentru Moș Crăciun este, probabil, cel mai simplu să aleagă un cadou pentru copii. În cazul lor este totul foarte simplu: se bucură la orice jucărie nouă pe care o primesc. Este totuși bine să țină cont de un criteriu atunci când alege cadoul pentru un copil: vârsta copilului. De exemplu este important ca unui copil de 1-3 anișori să nu îi aducă seturi de lego cu piese mici (există riscul să înghită piesele mici). Pentru copii mici există seturile de lego duplo, cu piese mari ce nu pot fi înghițite. Pe de altă parte, dacă dăruiești, jucării cum fi acest telescop, destinat copiilor cu vârste mai mari, cei mici nu vor știi ce să facă cu el.

Și atunci, ce cadouri cadouri sunt potrivite pentru copii, in functie de grupa de vărstă? Uite aici, moșule, câteva idei.

Cadouri pentru copii pană la 2 ani

Pentru copii cu vârstă de pană la 2 ani sunt indicate jucăriile dintr-o singură bucată, jucării care nu pot fi desfăcute în părți mărunte ce pot fi înghițite cu ușurință. Jucăriile interactive cu sunete, cum ar fi acest pian cu lumini și sunete, fac parte din această categorie. Un centru cu activități, ca acesta este potrivit.

Centru cu activități, jucărie cadou.

Cadouri pentru copii între 2 și 4 ani

Pentru copii cu vârstă de peste 2 ani, trebuie introduse jocuri care să le dezvolte memoria și inteligența, jocuri cum ar fi cuburile rubik sau puzzler-urile. Jocurile magnetice din lemn cu animale sau cifre sunt o alegere bună.

Un astfel de joc poate fi cumpărat de aici.

Știm cu toții că copii sunt cei mai mari fani ai supereroilor, astfel că vor fi oricând încântați de o figurină cu supereroul preferat, sau de un set cu 100 de stickere cu supereroi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *