paper boats on solid surface

1, 2, 3 Start Calificare

Pregatisem acest articol inaintea meciului de joi, cel cu Macedonia de Nord, din preliminariile pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Dar pentru ca in cele 3 minute (fac aici referire la perioada dintre minutele 82 si 84) mecadoneni ne-au trimis in afara locului de baraj am amanat publicarea.

Din Europa, pentru un loc la campionatul mondial de anul viitor avem 55 de echipa participante. Echipa noastra a fost incadrata in grupa J alaturi de alte 5 echipe nationale: Armenia, Germania, Islanda, Liechtenstein si Macedonia de Nord. Pentru calificare directa dupa faza grupelor este necesar ocuparea locului 1, in timp ce echipa care v-a ocupa locul 2 merge la baraj.

Pentru mine, la prima vedere calculele grupei sunt simple: Germania v-a ocupa locul 1, in timp ce echipa Romaniei se bate cu Islanda pentru ocuparea locului 2. Si totusi… inaintea celor 3 minute voiam sa scriu despre un scenariu favorabil noua: din greseala, si vreau sa pun accentul pe greseala reusim sa batem Germania intr-unul dintre cele 2 meciuri directe (sau poate sa reusim 2 rezultate de egalitate cu ei); apoi, cu sansa sa terminam inaintea lor la golaveraj si sa terminam pe locul 1 in grupa.

Cand spun ca putem castiga la golaveraj ma bazez pe tinerii convocati, si care sigur vor sa demonstreze iar pentru asta au nevoie sa marcheze goluri.

Revenind la meciul cu Macedonia de Nord treaba s-a complicat in acele 3 minute, iar golaverajul nu mai este varianta. Trebuie sa batem Germania in cele 2 meciuri directe. Dar pana cand campania de calificare este gata, sa urmarim impreuna parcursul Romaniei:

HAI ROMANIA!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *