Udemy are program de afiliere

Cu peste 180.000 de cursuri online dintre care poți alege, udemy.com este probabil cea mai mare platformă online pentru educație. Poți alege cursuri din categorii precum dezvoltare personală, afaceri, fotografie, IT, marketing, design, stil de viață sănătos și multe altele.

Despre ce este vorba în programul lor de afiliere

Pentru a te alătura programului de afiliere al celor de la Udemy trebuie să ai un site, un blog sau o pagina de social media. În plus trebuie să îndeplinești câteva criterii:

  • traficul site-ului sau blogului tău trebuie să aibe cel puțin 1000 de vizitatori lunar, iar în cazul unei pagini de social media este nevoie de 1000 de urmăritori.
  • nișa și conținutul site-ului: înainte de a fi acceptat în program, site-ul, pagina sau blogul tău este evaluat în funcție de conținut. Sunt căutate site-uri care să fie în aceeași nișa din care fac parte cursurile lor.

Comisionul de bază este de 15% și durata de viața a unui cookie este de 7 zile. Iar dacă generezi lunar vânzări mai mari de 5000 USD poți participa la o evaluare pentru a primi comision mărit.

Dacă vrei să afli mai multe despre programul de afiliere de la Udemy, și despre metodele care sunt interzise pentru promovare găsești aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *